Sarajevo, 22.04.2024 | 22:00
     22:35 Ubistvo, igrana serija, 5/20, 12+           23:35 Dnevnik 3           23:50 Opasne djevojke 2, američki igrani film, 12+, r.      
BHRT RTRS Live program Radija FBiH
Kontakt
FAQ
Postavi homepage
Vremenska prognoza
Start FTV TV vodič Radio FBiH Opće informacije Marketing Javne nabavke      TELETEXT
Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota Nedjelja Najava Strani program
 
 
Program Televizije FBiH
sada
San snova, igrana serija, 128/180
22:35
Ubistvo, igrana serija, 5/20, 12+
23:35
Dnevnik 3
23:50
Opasne djevojke 2, američki igrani film, 12+, r.
 
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned
Program Radija FBiH
sada
Vijesti
22:15
Bh muzika
22:30
Region pop
23:00
Dramski program
 
Program za:  pon   uto   sri   čet   pet   sub   ned

SVE ĆE BITI DOBRO
hrvatska igrana serija
RING MULTIMEDIJA

Serija Sve će biti dobro je telenovela o ljubavi, prijateljstvu i rivalstvu. Bogata radnja puna napetosti i dramatičnih obrata gradi se oko sukoba dvojice nekad najboljih prijatelja, no to je prije svega priča o tri ljubavi: nikad viđenoj i sasvim neočekivanoj, zatim bračnoj, mnogima bliskoj i prepoznatljivoj, te tužnoj i bolnoj ljubavi.

Priča započinje u trenutku kada saznajemo da su životi glavnih likova, iako sasvim različiti i naizgled nepovezani, ustvari isprepleteni na više razina. Došlo je vrijeme da oni razriješe događaje iz prošlosti i savladaju iskušenja ponovnog susreta i iznenađujućih otkrića. 

Matko Bebić, bogat i uspješan građevinski poduzetnik i Zoran Fabris, nekad najperspektivniji zagrebački arhitekt, a danas propao čovjek na rubu egzistencije, u mladosti su bili najbolji prijatelji i poslovni partneri. Stjecajem nesretnih i nespretnih okolnosti njihovi su se putovi dramatično razišli devedesetih. Danas, nakon dvadesetak godina, oni se ponovo susreću, a nerazriješeni odnosi puni krivnje, gorčine i razočaranja iz prošlosti, pokrenut će uzbudljiva  zbivanja u koja će biti uvučene i njihove obitelji i bliske osobe.

Glavni likovi proživljavaju i burna emocionalna zbivanja; oni traže ljubav, čeznu za njom, gube je, pokušavaju je spasiti ili je nepovratno uništavaju, doživljavaju sumnje, razočaranja, lomove, prekide i potpuno beznađe, a onda i neočekivane šanse i nadu da je sreća ipak moguća. 

Radnja se odvija u domovima glavnih likova, od luksuznih kuća u elitnom dijelu grada, do skromnih kućica starog zagrebačkog naselja, u okrutnom poslovnom okruženju građevinskih poduzetnika, intrigantnom i dramatičnom bolničkom svijetu doktora i užurbanoj atmosferi redakcije dnevnih novina. Telenovela prati i vječne probleme odrastanja i sazrijevanja mlađe generacije kroz doživljaje učenika  jedne zagrebačke gimnazije.

Nizom nesretnih okolnosti i krivih poteza, veliko prijateljstvo Matka Bebića (Goran Grgić) i Zorana Fabrisa (Milan Pleština) grubo je prekinuto početkom devedesetih. Danas je Matko Bebić uspješan građevinski poduzetnik i sređen obiteljski čovjek, a Zoran Fabris je nakon prijateljeve izdaje godinama izgubljen i na rubu egzistencije.

Nakon dugotrajne samoizolacije, Zoran, nekoć uspješan arhitekt, upoznaje novinarku Milu Radić (Leonora Surian). Zoran se uz Milinu pomoć vraća u život i u posao, te odlučan da ispravi nepravdu iz prošlosti i osveti se Matku, započinje žestok poslovno-osobni okršaj pun gorčine i osvete.

Matkova prva supruga Marija, koja je preminula za vrijeme poroda, bila je Zoranova sestra. Sudbina nije htjela da Matko dugo tuguje u samoći pa mu je nedugo nakon Marijine smrti i rođenja sina Slavena utjehu pružila mlada i lijepa stažistica Nevenka (Bojana Gregorić). Danas cijenjena liječnica Nevenka Augustinčić-Bebić, Matku je samo godinu dana nakon gubitka supruge podarila kćer Sunčicu. Nevenka je uvijek imala jako obiteljsko zaleđe u liku svoga oca, umirovljenog kirurga Josipa Augustinčića (Duško Valentić), nekoć vrlo moćnog čovjeka.

U potpunosti usredotočen na posao Matko sve manje pažnje poklanja Nevenki i obitelji. Matka neizmjerno nervira 19-godišnji sin Slaven, koji želi postati rocker. Slavenova, godinu dana mlađa polusestra Sunčica razmažena je učenica četvrtog razreda Klasične gimnazije kojoj otac pažnju nadomješta velikom količinom novca koji ona bez imalo grižnje savjesti besramno troši i na uživanje u čarima zagrebačkog noćnog života.

Nevenku, pak, neprestano razdire osjećaj da da je ona samo zamjena za Matkovu najveću ljubav. U vrijeme dok proživljava bračnu krizu Nevenku potresaju i zbivanja u bolnici, gdje se pojavljuje novi šef – misteriozni primarijus Robert Schmidt (Alain Blažević). Iako vrsna liječnica, osobna nesigurnost prepreka joj je u borbi za mjesto šefice odjela, koju vodi s liječnicom Bojanom Kirin (Barbara Nola), a koja joj iz čiste zavisti zagorčava poslovni i privatni život. Probleme Nevenki stvaraju i glavna medicinska sestra Tamara Ručević (Barbara Prpić) i razmaženi mladi doktor Anton Kučera (Damir Markovina), između kojih se odigrava romansa.
Bojana nastoji zavesti primarijusa, no njemu se istinski sviđa brižna Nevenka, te ju konstantno šarmira. Emocionalno nesigurna, Nevenka razmišlja o Schmidtu i bijegu od hladnog supruga.

Sva zbivanja koja je pokrenuo njegov bivši prijatelj, Matka nagnaju na promjenu i on shvati da je Nevenka ljubav njegova života. No, je li to shvatio na vrijeme? Matku probleme stvara i njegov pomoćnik (Janko Popović Volarić), koji mu radi iza leđa, iskorištava tajnicu i novinarku  Kristinu (Petra Maroja), te prouzroči nekoliko tragičnih događaja.
Zoran Fabris, kojem u ponovnom usponu pomaže šef arhitektonskog biroa Krešo Antić (Marinko Leš) i Mila Radić za to se vrijeme zaljubljuju. Mila je prije toga bila u vezi s urednikom dnevnih novina (Željko Šestić), koja je na nju ostavila posljedice. U Zoranovom se životu pojavljuje i njegova sestra Ivana Šarić (Gorana Marin) za koju nije znao da postoji. Skromna prodavačica Ivana i njen nasilni suprug, policajac Marko Šarić (Siniša Popović) također će biti uvučeni u vrtlog Matkovog i Zoranovog sukoba nakon čega im životi više neće biti isti.

Slaven i Sunčića, pak, prolaze burno ljubavnu razdoblje. Slaven ljubuje sa starijom novinarkom Kristinom, a Sunčića ozbiljno mašta o svom mlađahnom razredniku Dinku (Duško Modrinić), koji nije baš imun na njezine čari.

U životima glavnih junaka iznenada se pojavljuje i fatalna Karmen, koja iz Njemačke dolazi sa sinom Michaelom, za kojeg se ne zna čije je dijete… Hoće li na kraju sve biti dobro ?

Glavni glumci: Bojana Gregorić, Goran Grgić, Leonora Surian, Milan Pleština,
Stalni sporedni glumci: Janko Popović Volarić, Barbara Nola, Alain Blažević, Barbara Prpić, Damir Markovina, Duško Valentić, Kostadinka Velkovska, Ozren Opačić, Siniša Popović, Gorana Marin, Božidar Orešković, Duško Modrinić, Marinko Leš, Davor Svedružić, Petra Maroja…
Redatelj: Branko Ivanda.
Redateljska ekipa: Mladen Dizdar, Daniel Kušan, Goran Rukavina.
Glavna scenaristica: Diana Pečkaj Vuković.
Direktor fotografije: Mario Sablić.
Scenografija: Tanja Lacko.

LIKOVI:


MATKO BEBIĆ
Goran Grgić
• otac obitelji, žestok, no moralan poslovni čovjek, vlasnik uspješne građevinske tvrtke
•  nakon smrti prve supruge emocionalno hladan i potpuno posvećen poslu; smatra da je bogatstvo primarno i dovoljno za obiteljsku sreću.


NEVENKA BEBIĆ – AUGUSTINČIĆ
Bojana Gregorić 
•  Matkova druga supruga, uspješna liječnica u Klinici za ženske bolesti i porode (ginekologinja i opstetričarka)
•  topla i emotivna žena koja čezne za ljubavlju u naizgled savršenom braku.


SUNČICA BEBIĆ (18)
Zorana Rajić
•  Matkova i Nevenkina mezimica, razmažena i drska, no inteligentna maturantica
•  kroz niz zbivanja tijekom zadnje godine gimnazije i kroz neostvarivu ljubav prema zgodnom mladom razredniku, doživljava sazrijevanje i odrasta


SLAVEN BEBIĆ (20)
Filip Riđički 
•  Matkov sin iz braka s Marijom, sestrom Zorana Fabrisa, koja je preminula tijekom poroda, u stalnom sukobu s ocem.
•  studij građevine koji je upisao po očevoj želji zapostavlja zbog sviranja u neperspektivnom demo-bandu “Hladni rat”


JOSIP JOŽA AUGUSTINČIĆ
Duško Valentić
•  Nevenkin otac, nekoć cijenjeni kirurg
•  naizgled simpatični djedica čije su mračne tajne godinama ostale skrivene sve do susreta koji će ih opet iznijeti na svijetlo dana.


KATARINA AUGUSTINČIĆ
Kostadinka Velkovska 
•  stroga Nevenkina majka, Sunčicina baka
• nezadovoljna žena koja je cijeli život provela živeći “na visokoj nozi”, no u stalnoj sjeni muževe dvostruke karijere.


ZORAN FABRIS
Milan Pleština
•  nekoć velika nada zagrebačke arhitekture, Bebićev najbolji prijatelj i poslovni partner kojeg je sudbina odvela na samo dno egzistencije – do “čovjeka koji živi pod mostom”. A onda mu nakon dvadeset godina pružila novu veliku šansu…


MILA RADIĆ
Leonora Surian
•  kolumnistica u uglednom dnevnom listu “Kronika” s čijim je glavnim urednikom Davorom Šestanom u tajnoj ljubavnoj vezi
•  slučajan susret sa Zoranom Fabrisom potpuno će preokrenuti njezin svijet…


MARKO ŠARIĆ
Siniša Popović
• policajac i stanovnik naselja Brezovo koji ulazi u sukob oko zemljišta s moćnim Matkom Bebićem
• nasilni suprug skromne prodavačice Ivane Šarić


IVANA ŠARIĆ
Gorana Marin
•  osjećajna žena koja je mladost provela kod usvojitelja, jer joj je obitelj stradala u prometnoj nesreći
•  traumatizirana životom s nasilnim mužem, životom iz kojeg ne vidi izlaza.
•  ipak, Ivanu čekaju velika i iznenađujuća otkrića…


BOJANA KIRIN
Barbara Nola
•  ambiciozna liječnica koja ne preže ni pred čime kada se radi o napredovanju 
•  premda često gruba prema svojim kolegama i naizgled čvrsta,  stalno bježi od bolnih uspomena na svoje traumatično djetinjstvo


ROBERT SCHMIDT
Alain Blažević
•  liječnik koji preuzima šefovsko mjesto u klinici nakon tajanstvenog povratka iz Amerike
•  markantni muškarac, kojemu je na prvi pogled stalo samo do smanjenja troškova u bolnici, uplest će se u Nevenkin život u trenutku bračne krize


TAMARA RUČEVIĆ
Barbara Prpić-Biffel
•  djevojka koja vrlo ozbiljno shvaća svoj posao pa je već postala glavna sestra na Ginekologiji, odrješita i oštra, no pravedna i moralna, ne libi se održati bukvicu i višima po hijerarhiji
•  lakše podnosi i najteži posao nego vrlo česta zadirkivanja od strane specijalizanta Kučere


ANTON KUČERA
Damir Markovina
•  mladi specijalizant iz doktorske obitelji s jakim očevim zaleđem koji više pažnje posvećuje ludim provodima, brzim autima  i zgodnim medicinskim sestrama nego pacijenticama.
•  zbog opuštenog pristupa poslu često je na meti kritika svojih kolegica, no njegovom je šarmu teško odoljeti. 


DINKO MATIĆ
Duško Modrinić
•  naočiti profesor tjelesnog odgoja i Sunčicin razrednik
•  mladić pun života koji zbog teške bolesti sestre Vesne mora raditi više poslova kako bi osigurao novac za skupe lijekove


KRISTINA KOVAČ
Petra Maroja
•  mlada, ambiciozna novinarka “Kronike”, koja je rastrgana između želje da se bavi ozbiljnim novinarstvu i ponude da krene primamljivim i isplativijim stopama žutog tiska…
•  igrom slučaja ulazi u ljubavnu vezu s nekoliko godina mlađim Slavenom Bebićem


TOMISLAV TOMO ŠIMUNIĆ
Janko Popović Volarić
•  desna ruka Matka Bebića, mladić koji pod svaku cijenu želi doći do vrha, negativac koji ne bira sredstva koja ga vode cilju
•  odlaskom šefa iz ureda, preuzima kontrolu i ponižava ostale suradnike, a prije svega tajnicu Ljubicu


KREŠIMIR ANTIĆ
Marinko Leš
•  vlasnik arhitektonskog biroa, koji pomaže Zoranu Fabrisu u njegovom usponu
•  požrtvovan prijatelj, modernih načela

 

 
Start | FTV | TV vodič | Teletext | Radio FBiH | Opće informacije | Marketing | Kontakti | FAQ | Vremenska prognoza | BHRT | RTRS

Preuzimanje sadržaja sa stranice samo uz pismenu dozvolu ili navođenje izvora (www.rtvfbih.ba).

Copyright
© 2005-2007 RTVFBiH - All rights reserved
design and development DWS and DSD March-May 2007